SF-Caravan Hyvinkään seutu ry

Nanoksi FOTONIT® Itsedesinfioituva pintojenkäsittely

Suomalainen nanopinnoituksien asiantuntija

Nanoksi on suomalainen nanopinnoituksien asiantuntijayritys. Ratkaisujemme avulla parannamme pintojen hygieniaa vähentämällä niiltä taudinaiheuttajia ja haitallisia orgaanisia yhdisteitä. Voimme myös tehdä pinnoista likaa hylkiviä ja helpommin puhdistettavia ilman voimakkaita kemikaaleja. Tämän kaiken saamme aikaan kehittämillämme tehokkailla, ekologisilla ja ihmisille vaarattomilla menetelmillä.

FOTONIT® –  Itsedesinfioituva valokatalyysipinnoitus

Kuljemme päivittäin tiloissa, joiden pintoja ovat koskettaneet tuhannet ja taas tuhannet kädet ennen meitä. Pinnoilla elää miljoonia sairauksia aiheuttavia viruksia, bakteereja, hiivoja ja homeita.

Tämän päivän tutkimustieto lisää ymmärrystä ja läpinäkyvyyttä sen suhteen miksi sairastumme, miksi taudit leviävät. Tarttuvien virusten ja bakteerien nopea leviäminen kosketuspintojen kautta on vaikuttanut merkittävästi maailmanlaajuisiin terveysongelmiin. Epidemiat ovat saaneet meidät ymmärtämään hyvän pintahygienian merkityksen osana tartuntatautien torjuntaa.

Itsedesinfioituva Fotonit®-valokatalyysipinnoitus on kustannustehokas, kestävä ja tehokas tapa huolehtia hygieniasta. Kemikaalittomat, korkean teknologian hygieniaratkaisut tarjoavat pitkäkestoisen ja toimintavarman suojan terveydelle ja mahdollistavat turvallisen kohtaamisen.

Vihtiparkin kaikki julkiset tilat käsitelty FOTONIT ja saunatilat ovat käsitelty NANOKSI pinnoitteella.

Sääksi yhteystiedot

Isäntäpuhelin: 0505264897

Puheenjohtaja: Jenita Söderholm
p. 045 2320392
puheenjohtaja.saaksi(a)sfchyvinkaanseutu.fi

Varapuheenjohtaja: Markus Makkonen
Kausipaikkavastaava
:  

VihtiPark yhteystiedot

Isäntäpuhelin: 044 0966625

Puheenjohtaja: Matti Haklin p. 0400 226981, cat312kone(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja, kausipaikkavastaava, isäntävastaava: Janne Paananen p. 040 5265156,            vpkausipaikka(a)sfchyvinkaanseutu.fi, vihtiparkisanta(a)gmail.com