SF-Caravan Hyvinkään seutu ry

SFC Sääksi on SFC Hyvinkään seutu ry:n ylläpitämä leirintäalue. Alue sijaitsee Nurmijärven Kiljavalla Sääksjärven rannalla. Alue on Hyvinkään kaupungin omistama, jossa SFC Sääksi on vuokralla.

Sääksjärvi on kirkasvetinen ja laskujoeton ja Suomen suurin lähde, jonka vesi vaihtuu maaperän kautta. Saunan ranta on hiekkapohjainen, vieressä yleinen matala hiekkaranta, jonka pituus on n 300m. Aluetta ympäröi metsät, järvi ja alueelta pääsee suoraan lukuisille lenkkipoluille. Kesäkaudella isäntäpäivystys 1.6.-31.8. ja talvella viikonloppuisin.

Sijainti ja ajo-ohje

SFC Sääksin osoite on Kotorannantie 45, 05250 Nurmijärvi

Jos tulet Hanko-Mäntsälä-tieltä 25 tielle 1311 Rajamäentie, jonka jälkeen liikenneympyrästä poistutaan ensimmäisestä liittymästä oikealle Kiljavantielle. Kiljavan tietä ajetaan n. 4 km, kunnes vastaan tulee SFC Sääksi opasteet, jonka jälkeen käännytään oikealle “Kotoranta Kiljavanranta” suuntaan. Käänny “Kiljavan opisto/ Kiljavanranta/ Lomakoti kotoranta” oikealle. Aja tietä suoraan ja pysy oikealla niin kauan että näet kyltin SFC Hyvinkää, aja nuolen näyttämään suuntaan oikealle parkkialueen läpi. Parkkialueen jälkeen jatka suoraan, kunnes olet SFC Sääksin portilla. Portilta käännytään oikealle ja jatketaan STOP-merkille asti. Punainen toimistorakennus sijaitsee vasemmalla.

Palveluajat

Avoinna 1.1.-31.12. Talvella vierailijoille vain viikonloppuisin, perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 14 asti. Jatkuva isäntäpäivystys 1.6.-31.8.6

Palvelut

Alueella puulämmitteinen sauna, joka lämpiää keväästä syksyyn. Saunominen yleisillä vuoroilla sisältyy majoitushintaan. Kesäaikaan on mahdollisuus saunoa naisten-, miesten- ja uimapukuvuoroilla. Saunan lämmityskaudella on myös mahdollista varata perhesauna ennen yleisiä saunavuoroja erillisestä maksusta.

Talviaikaan lauantaisin on käytössä viereisen Kiljava Resortin saunavuoro, jossa myös uima-allas on saunojien käytössä.

Alueelta voit lainata SUP-lautoja tai soutuveneitä. Saunan laiturin edustalla hyppyponttooni.  Lapsille leikkialue, jossa hämähäkkikeinu, liukumäki, hiekkalaatikko, kiipeilyteline ja trampoliini.

Riemuliiterissä voit pelata biljardia, videopelejä, lautapelejä, Riemiksessä myös videotykki ja screen kangas, sekä keittiö, jotka ovat vapaassa käytössä.

Keittiössä on myös pesukone ja kuivausrumpu.

Toimistolla on pieni kioski,  josta voi ostaa jäätelöä, virvokkeita, makeisia, pientä suolaista, elintarvikkeita ja hygieniatuotteita. 

Huoltorakennuksessa suihkut miehille ja naisille, sekä vessat, huoltorakennuksen takaosassa kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka. Kesällä 2023 alueelle tulee väliaikainen lisähuoltorakennus,  jossa lisää suihkuja ja vessoja. 

Loppuvuodesta 2023 alueelle valmistuu lisähuoltorakennus talvisaunoineen.

Talvisin raikasvesi otetaan huoltorakennuksesta, kesäisin Riemuliiterin seinästä.

Sääksi talvikaudella

Tervetuloa Sääksiin talviviikonloppuisin. Portit aukeaa perjantaisin klo. 18.00 , kun isännät aloittavat päivystyksen. Saunamahdollisuus lauantaisin viereisellä Kiljava Hotelilla, saunalla myös uima-allas. Kysy lisää isänniltä. 

Säännöt ja turvallisuusmääräykset

SFC Sääksi tiedottaa

SÄÄKSITOIMIKUNTA TIEDOTTAA

Alueen uudistaminen on lähtenyt käyntiin loistavasti. Vieraspaikkoja on tehty lisää. Leikkikenttä odottaa myös leikkijöitään uudella sijainnilla. Kesäksi 2023 tulee väliaikainen lisähuoltorakennus, jossa lisää vessoja ja

Lue lisää »

Sääksin tapahtumat

Kuvagalleria

Sääksi yhteystiedot

Isäntäpuhelin: 0505264897

Puheenjohtaja: Jenita Söderholm
p. 045 2320392
puheenjohtaja.saaksi(a)sfchyvinkaanseutu.fi

Varapuheenjohtaja: Markus Makkonen
Kausipaikkavastaava
:  

VihtiPark yhteystiedot

Isäntäpuhelin: 044 0966625

Puheenjohtaja: Matti Haklin p. 0400 226981, cat312kone(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja, kausipaikkavastaava, isäntävastaava: Janne Paananen p. 040 5265156,            vpkausipaikka(a)sfchyvinkaanseutu.fi, vihtiparkisanta(a)gmail.com