SF-Caravan Hyvinkään seutu ry

SFC Sääksi on SFC Hyvinkään seutu ry:n ylläpitämä leirintäalue. Alue sijaitsee Nurmijärven Kiljavalla Sääksjärven rannalla. Alue on Hyvinkään kaupungin omistama, jossa SFC Sääksi on vuokralla.

Sääksjärvi on kirkasvetinen ja laskujoeton ja Suomen suurin lähde, jonka vesi vaihtuu maaperän kautta. Saunan ranta on hiekkapohjainen, vieressä yleinen matala hiekkaranta, jonka pituus on n 300m. Aluetta ympäröi metsät, järvi ja alueelta pääsee suoraan lukuisille lenkkipoluille. Kesäkaudella isäntäpäivystys 1.6.-31.8. ja talvella viikonloppuisin.

Sijainti ja ajo-ohje

SFC Sääksin osoite on Kotorannantie 45, 05250 Nurmijärvi

Jos tulet Hanko- Mäntsälä tieltä 25, tielle 1311 Rajamäentie, jonka jälkeen liikenneympyrästä poistutaan ensimmäisestä liittymästä oikealle Kiljavantielle, jota ajetaan n. 4 km, kunnes vastaan tulee opasteet “Kotoranta Kiljavanranta” oikealle. Käänny “Kiljavan opisto/ Kiljavanranta/ Lomakoti kotoranta” oikealle. Aja tietä suoraan ja pysy oikealla niin kauan että näet kyltit SF-C Hyvinkää, SF-C Nurmijärvi, aja nuolen näyttämään suuntaan oikealle parkkialueen läpi. Parkkialueen jälkeen jatka suoraan, kunnes olet SFC Sääksin portilla. Portilta käännytään oikealle ja jatketaan STOP- merkille asti. Punainen toimistorakennus sijaitsee vasemmalla.

Palveluajat

Avoinna 1.1.-31.12. Talvella vierailijoille vain viikonloppuisin, perjantaista klo 18 sunnuntaihin klo 14 asti. Jatkuva isäntäpäivystys 1.6.-31.8.

Palvelut ja hinnasto

Alueella puulämmitteinen sauna, joka lämpiää keväästä syksyyn. Saunominen yleisillä vuoroilla sisältyy majoitushintaan. Kesäaikaan on mahdollisuus saunoa naisten-, miesten- ja uimapukuvuoroilla. Saunan lämmityskaudella on myös mahdollista varata perhesauna ennen yleisiä saunavuoroja erillisestä maksusta.

Talviaikaan lauantaisin on käytössä viereisen Kiljava Resortin saunavuoro, jossa myös uima-allas on saunojien käytössä.

Alueelta voit lainata SUP-lautoja tai soutuveneitä. Lapsille leikkialue, jossa hämähäkkikeinu, liukumäki, hiekkalaatikko, kiipeilyteline ja trampoliini.

Riemuliiterissä voit pelata biljardia,videopelejä, lautapelejä, Riemiksessä myös videotykki ja screen kangas, sekä keittiö, jotka ovat vapaassa käytössä.

Keittiössä on myös pesukone ja kuivausrumpu.

Huoltorakennuksessa suihkut miehille ja naisille, sekä vessat, huoltorakennuksen takaosassa kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka.
Talvisin raikasvesi otetaan huoltorakennuksesta, kesäisin Riemuliiterin seinästä.

 

Sääksi talvikaudella

Tervetuloa Sääksiin talviviikonloppuisin. Portit aukeaa perjantaisin klo. 18.00 , kun isännät aloittavat päivystyksen. Saunamahdollisuus lauantaisin viereisellä Kiljava Hotelilla, saunalla myös uima-allas. Kysy lisää isänniltä.

Säännöt ja turvallisuusmääräykset

SFC Sääksi tiedottaa

SÄÄKSITOIMIKUNTA TIEDOTTAA

Alueen uudistaminen on lähtenyt käyntiin loistavasti. Vieraspaikkoja on tehty lisää ja niitä tasoitettu loppukesästä. Leikkikenttä odottaa myös leikkijöitään uudella sijainnilla. Uudistaminen jatkuu pikkuhiljaa.   Kausipaikat:

Lue lisää »

Sääksin tapahtumat

Kuvagalleria

 

Sääksi yhteystiedot

Isäntäpuhelin: 0505264897.

Puheenjohtaja: Pertti Sarkkinen, p. 0400 479157, pertti.sarkkinen(at)schindler.com

Kausipaikkavastaava: Markus Makkonen, p.  040 5403431, markus.makkonen12(a)gmail.com

Sihteeri: Timo Sovanen , p. 040 5112481

VihtiPark yhteystiedot

Isäntäpuhelin: 044 0966625

Puheenjohtaja: Matti Haklin p. 0400 226981, cat312kone(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja, kausipaikkavastaava, isäntävastaava: Janne Paananen p. 040 5265156,            vpkausipaikka(a)sfchyvinkaanseutu.fi, vihtiparkisanta(a)gmail.com